Kerkojme Operatore Call Center Tirane

Kerkojme Operator ne gjuhet :

• Italiane,
• Spanjolle,

Te kene njohuri te mira ne gjuhet e kerkuara, te kene experience ne fushen telefonike, te kene ambicje ne pune, te kene bashkepunim ne grup.


Ofrojme pagese te kenaqshme dhe bonuse me te mira ne treg, baza per operatoret eshte 50,000Lek
Oraret e disponuara jane Full Time dhe Part Time , 8 ore ose 4 ore ne dite . E shtune e Diele Pushim .

Te interesuarite te kontaktojne ne nr e tel ose dhe te dergojne cv ne email.


Nr tel: +355697093225
E_mail: sgsolution.2017@gmail.com

Njoftime te Ngjashme