Kerkohet Ekonomiste Tirane

Fishop (restorant dhe dyqan peshku) kerkon te punesoje ekonomist me eksperience pune.
Te interesuarit te kontaktojne si me poshte:


Email: fishoprestorant@yahoo.com

Njoftime te Ngjashme