Bejd Group Kerkon 500 Operator Ne Gjuhen Angleze , Gjermane Tirane

Bejd Group ka mbi 10 vjet ne tregun Shqipetar
Kerkojm 500 Operator Callcenter Me dhe Pa Eksperience

Anglisht

Gjermanisht

Ofrojm Rroge te larte + Bonuset me te larta ne treg!
Mundesi per tu RRITUR/ Fresh leads ONLY!

Te interesuarit te Kontaktojne Direkt

NR: Whats APP:

OSE Email : Rekrutime.tirane@gmail.com
Afati i fundit i aplikimit: 30/12/2021 18:57

Njoftime te Ngjashme