Ofrojme Vende Pune Part - Time Tirane

Ofrojme vende pune Part - Time,
Agjente per Shit – Blerjen e Pasurive te Paluajteshme.

Agjensia 1st Real Estate, (nga viti 1992, agjencia e pare e shit-blerjeve te pasurive te paluajteshme ne Shqiperi), ofron vende pune Part – Time per :
Agjente per Shit – Blerjen e Pasurive te Paluajteshme,
ne Tirane dhe ne qytetet kryesore te Shqiperise.
Kriteret :
1. Ambicie per te fituar, pasion dhe kembengulje per te arritur qellimin.
2. Aftesi per te komunikuar mbi argumenta.
3. Njohuri te pergjitheshme mbi programet e kompjuterit dhe internetit.
4. Preferohet arsim i larte dhe te pakten nje gjuhe e huaj.
Personat e interesuar mund te jene studente, apo te punesuar ne institucione apo kompani te tjera, (perjashto Agjensi Real Estate).
Te interesuarit te dergojne CV + Foto ne adresen: info@1realestate.al.

1st Real Estate
Cel:
Rruga: Janos Hunyadi (Prane Supermarketit ” SPAR” – Tirana e re)Telefoni:

Njoftime te Ngjashme