Furre buke kerkon te punesoje :furrxhi,shitese,pasticier/e e perience pune ,paga e kenaqshme . Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 22/02/2019 11:15

28,000 Leke

  • Furre buke kerkon te punesoje :furrxhi,shitese,pasticier/e  e perience pune ,paga e kenaqshme .

Bakeries want to hire: baker, salesman, shepherd worker, satisfying salary.

For bake and sellers 8 working hours pasticieri for 4 hours
Burr 22: 00-06: 00. tour shin, pastry afternoon after 15: 00.0693377288


Pagesa 28,000 Leke
Pozicioni Shitese,furrxhi ,pastiçeri
Arsimi Profesionale
Mosha 30-40 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Ysberisht/Kombinat/Selite
Adresa Rruga panajot pano yzberisht
Lexime 1777

Per furrxhi dhe shitese 8 ore pune pasticieri per 4 ore
Furrxhi 22:00-06:00.shitsja me turne ,pasticeria dhe specialiste byreku,per 4 ore mbasdite mbas ores 15:00.
Afati i fundit i aplikimit: 31/03/2019 10:31