Kerkohen Agjent Imobiliar Tirane

Jeni energjik, keni aftesi pune ne grup, menaxhues te mire te kohes dhe pelqeni fushen imobiliare?!
Century 21 Bridge eshte ne kerkim te ketyre personave per t’iu bashkuar skuadres se saj !
Duke u bere pjese e industrise me fitimprurese ju i bashkoheni dhe nje prej emrave me te medhenj boteror.
Dergo CV ne? : info@c21bridge.al