Ofert Pune -vajze Per Kend Lojrash Femijesh Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 11/10/2018 12:19

15,000 Leke

  • OFERT PUNE -VAJZE PER KEND LOJRASH FEMIJESH

OFFER FOR A CHILD GAMBLING BOOK

Ask a student or a girl from 18 to 35 years of age to work in a small children's playground with a space of 15 m2. The girl will take care of the time the children play in the playgrounds. The main requirement is for the girl to be loved with the children and to do it desperately as a job, no need to work. The work will be played in 2 tournaments <9: 00-12: 00 shift I (morning)> and <17: 30- 20:30 turn II (afternoon)> total 6 hours. It is preferred to be close to the Families Bar with residency for tour effects. Address: Former Aviation Area, 500m from December 21st Dentistry and Engineering Dormitories and 10mins from Astir. Telephone number 068 67 87 183.


Pagesa 15,000 Leke
Pozicioni Puntore per lodrat
Arsimi Gjimnaz
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Adresa Rruga Fusha e Aviacionit, Kullaj, Albania
Lexime 2044

Kerkoj nje studente ose nje vajze nga mosha 18-35 vjec per te punuar ne nje kend lojrash te vogel per femije me hapsire 15 m2. Vajza do kujdeset ne kohen qe femijet luajne ne ambjentet e lodrave. Kerkesa kryesore eshte qe vajza te jete e dashur me femijet dhe ta bej me deshire si pune, nuk eshte e nevojshme ekpserienca e punes. Puna do zvillohet ne 2 turne < 9:00-12:00 turni I ( paradite)> dhe < 17: 30- 20:30 turni II( mbasdite)> ne total 6 ore. Preferohet te jene afer Bar Familyt me banim per efekt te turneve . Adresa : Ish fusha aviacionit, 500 m larg konviktetve te 21 dhjetorit te mjeksise dhe inxhinierise dhe 10 min larg nga Astiri. Numri telefonit .

Afati i fundit i aplikimit: 31/10/2018 10:05