KERKOHET SHITESE PER PUNESIM NE KANCELARI Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 15/07/2019 21:30

Papirus Chancellor offers a free workplace - SALES

Papyrus Chancellor offers a free workplace - Sales
Address: Towards Middle School of Foreign Languages Asim Vokshi.
Applicants must meet the following conditions:
You are graduated Bachelor.
To know the English language.
Possess the Office suite and have the ability to use the Internet.
Have performance, good communication skills, and ability to work in groups.
We offer good working conditions, respect, appreciation and support for professional training and growth.
Working time 6 - 7 hours. One day off week, with two tours.
Pay 24000 + Bonus 10 days
Applicants are requested to appear at Papirus Chancellor for an interview, every day of the week from 9am to 8pm.


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Shitese
Arsimi Bachelor
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Adresa Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania
Lexime 8881

Kanceleri Papirus ofron vend te lire pune - Shitese
Adresa : Prane Shkolles se mesme te Gjuheve te huaja Asim Vokshi.
Aplikantet duhet te plotesojne kushtet:
Te kene mbaruar Bachelor.
Te njohin gjuhen angleze.
Te zotetojne paketen kompjuterike Office dhe te kene aftesi ne perdorimin e internetit.
Te kene performance, aftesi te mira komunikimi, dhe te afta per te punuar ne grup.
Ofrojme kushte te mira pune, respekt, vleresim dhe mbeshtetje per aftesim dhe rritje profesionale.
Koha e punes 6 - 7 ore. Nje dite pushim javor, me dy turne.
Paga 24000 + Bonus 10 ditor
Aplikantet jane te lutur te shkruajne ne whatsapp ose te paraqiten ne Papirus Kanceleri per interviste, cdo dite te javes nga ora 9 -20.


Afati i fundit i aplikimit: 17/05/2019 13:16