Kerkohet Ndihmes Kuzhinjer - Ne Bregdet ( Kushte Optimale Pune) Himare

Kerkohet ndihmes kuzhinjer ne Restorantin me me emer ne Himare. Eshte plus po nqs ka eksperience ne trajtimin e produkteve te detit! I afte te menaxhoj fluksin e madh te punes, dhe maredheniet me koleget!


Kerkohet ne restorantin me me emer dhe me te vjeter ne Himare.
Kushtet e punes jane shume te mira.
Koleget e punes jane profeioniste, pozitive, dhe me integritet ne pune.
MBULOHET FJETJA
MBULOHET ushqimi ( Mengjes, dreke, darke) !
MBULOHEN SIGURACIONET
Oraret e punes jane te favorshme: (me pushim mbas drekes)
Pagesa eshte nga me te mirat e zones!
Ka BONUSE ne pagese ne baze te punes dhe perkushtimit!
Ofrohet Trajnim per rritjen e shpejte te professionalizmit!


Periudha e Punes: (Fillimi 10 MAJ -1 qershor) - (Mbarimi: 15-30 Shtator)


Nuk ka rendesi shume eksperienca ne pune!


Te interesuarit te kontaktojne VETEM ne Whats App ose sms, jo ne telefonate:
Afati i fundit i aplikimit: 10/06/2019 18:19

Njoftime te Ngjashme