Kamariere + Punetor Fast Food-i Tirane

Fast food Gjiro Kamara kerkon te punesoje staf me eksperience pune.Rroga e kenaqshme.

Po kerkojme per:
-Kamariere
-Krepiere
-Pasticiere
-Punetor/e Fast -Food-i(me dhe pa eksperience)
-Specialist/e fast-food me eksperience pune (pagesa shume e mire).
.
Afati i fundit i aplikimit: 13/03/2021 14:11

Njoftime te Ngjashme