Vend I Lire Pune Tirane

Mexigal, i pari ushqim i shpejte Meksikan ne Tirane ofron nje vend te lire pune per nje punonjese vajze per turnin e dyte.

Puna eshte punonjese Fast Food, turni i dyte eshte nga ora 16:00 - 23:00

Nuk ka nevoje per eksperience pune po te keni komunikim te mire me klientet dhe deshira per te mesuar.

Per me shume mund te na shkruani ne whatsapp ne numrin
Afati i fundit i aplikimit: 23/05/2019 20:19

Njoftime te Ngjashme