Butik Qelbanix Shop Kerkon Te Punesoje Shitese. Tirane

Kerkojme te punosojme 3 shitese rreth moshes 20- 28 vjec. Te jene pa angazhime, te komunikueshme, energjike dhe te paraqitshme. Eksperienca nuk eshte kriter per ne, rendesi ka deshira per te mesuar. Koha e punes 6 ore ne dite.
Page baze 25.000 lek + bonuse ditore.
Afati i fundit i aplikimit: 20/07/2018 17:12

Njoftime te Ngjashme