Ofrojme Vende Pune Si Agjent/e Shitjesh Full Time & Part Time. Tirane

Librex ofron vende pune si Agjent/e shitjesh ne terren por me mundesi shume te mira rritje ne karrjere.
-Duhet te posedoni patente dhe kane perparesi ata qe kane makine personale.
-Duhet te jeni te komonikueshem dhe bashkpunues.
Per me shume info mund te kontaktoni ne:

Afati i fundit i aplikimit: 25/06/2019 12:45

Njoftime te Ngjashme