Konsulent Imobiliar / Re/max Koncept Tirane

RE/MAX Koncept po te kerkon ty sepse Koncept eshte nje skuader fantastike ndaj kerkon t'i bashkohen fantastike te tjere!

Apliko per pozicionin Konsulent Imobiliar sepse Koncept mirepret dhe nxit te rinjte pasionante qe duan te zhvillojne nje karriere te suksesshme!

Kriteret:
1. Arsim i larte.
2. Pasion dhe deshire per t'u rritur profesionalisht dhe per te konkurruar me me te miret ne treg.
3. Aftesi shume te mira komunikimi me theksin te ''nuk kam komplekse ne komunikimin me te panjohur😉"
4. Preferohen kandidate qe njohin gjuhen angleze.Dergo CV ne:

E info.koncept2@remax-albania.al

Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste!

Adresa: Bulevardi "Bajram Curri" perballe Gjykates se Rrethit Gjyqesor, Tirane.
Afati i fundit i aplikimit: 06/12/2019 16:13

Njoftime te Ngjashme