PUNE , PART TIME FULL TIME Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 08/06/2019 16:47

340 Euro

WORKS, PART TIME FULL TIME

If you are looking for work from the beginning of the year, our company offers you the opportunity to expand your staff.
Field taste manager and marketing consultant.
The applicant must meet the following conditions:
Age 22-35 Vjec
Career and Money Ambition
Serious and very correct (primary)
Being ready to work long term for a long career
Free and off-site trainings, tourist trips.
Very enjoyable payment
Base salary 300 Euros or% for anyone who will be unlimited
Contact: 0699647541 Viber or whatsup (not phones)
Whoever is equipped with a small personal machine has the advantage to work.


Pagesa 340 Euro
Pozicioni Menaxher shitjesh
Arsimi Gjimnaz
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Adresa Rruga Sokrat Miho, Tirana, Albania
Lexime 39200

Nese je duke kerkuar pune , Kompania jone ju ofron mundesine ne kuader te zgjerimit te stafit.
Menaxher shijtesh ne terren dhe konsulent marketingu .
Aplikanti duhet te plotesoje kto kushte:
Mosha 22-35 Vjec
Ambicje per karrier dhe per para
Njerz serioz dhe teper korrekt (primare)
Te jet i gatshem te punoje afatgjat per nje karrier te gjate
Trajnime gratis jasht dhe brenda vendit , udhetime turistike.
Pagesa shum te kenaqshme
Pag baze 340 Euro ose % per kedo qe do te jete i palimituar
Kontakt : Viber ose whatsup (jo telefonat)
Kush eshte i pajisur me nje makine personale te vogel kane menjeher perparesi per ne pune.
Afati i fundit i aplikimit: 05/05/2019 16:36