KERKOHEN PUNETORE RROBAQEPESE Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 19/05/2019 16:38

REPRODUCTIVE WORKERS ARE REQUESTED

WANTED FOR CHEMISHERS
WORKER WITH AND WITHOUT EXPERIENCE
WORKERS WITH EXPERIENCE IN PROCESSES
-DY GJELPERSH
-MONTIM JAKE
-MONTIM DOREZE
-TEGEL YOU MORE MENGE
-BIRA COVER
PAYMENT WITH MARKETING
ADDRESS-BLV GREEN FISH AT THE EUROPEAN UNIVERSITY
TEL 0692122460
TEL 0692699615


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni RROBAQEPESE
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Bulevardi Gjergj Fishta, Tirana, Albania
Lexime 15328

RROBAQEPSE PER KEMISHARI
PUNETORE ME DHE PA EKSPERIENCE
PUNETORET ME EKSPERIENCE NE PROCESET
-DY GJELPERSH
-TEGEL I PARE JAKE DHE I DYTE PAGA 1300 MIJE LEKE DITA
-MONTIM DOREZE 1300 LEKE DITA
-TEGEL TE PARE MENGE DHE TEGEL I DYTE MENGE 1300 LEKE DITA
-BIRA -KOPSA-SHENIM
PAGESA ME MARVESHJE SIPAS NORMES
ADRESA-BLV GJERGJ FISHTA PRANE UNIVERSITETIT EUROPIAN
TEL
TEL