Furre Buke Kerkon Te Punesoje :furrxhi,shitese,pasticier/e E Perience Pune ,paga E K Tirane

Per furrxhi dhe shitese 8 ore pune pasticieri per 4 ore
Furrxhi 22:00-06:00.shitsja me turne ,pasticeria dhe specialiste byreku,per 4 ore mbasdite mbas ores 15:00.0693377288