Smartcom New , Hapen Zyrat E Reja Per Pozicionet Retention,conversion,broker Part-tim Tirane

Kerkojm 200 Operator ne Gjuhen Italiane 100 Operator Ne gjuhen Spanjolle 100 Operator ne Gjuhen GJermane

Kriteret e kerkuara per pozicionet e mesiperme jane:

a) Njohje dhe zoterim i mire i gjuhes Italiane, Spanjolle,Gjermane.

b) Eksperience ne fushen e FOREX.

c) Eksperience ne shitje.

d) Bonuset me Te larta ne Tregun Financiar

e)Rroge baze e Kenaqshme

Kontaktoni : 0692750256 Whats App 0692750256
Email : rekrutime.tirane@gmail.com