Specialist Imobiliare (m/f) / Real Estate, rroge baze dhe komisione te larta Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 18/09/2019 11:42

300 Euro

  • Specialist Imobiliare (m/f) / Real Estate, rroge baze dhe komisione te larta

Specialist Real Estate Agent

DREAM Albania Real Estate Real Estate Agency

In support of the continuous growth of our business, we are looking for a real estate agent (m f) motivated to learn and dedicate to this career. DREAM Albania Real Estate operates in the Real Estate Real Estate sector since 2008.

Job Position: [b] Specialist - Real Estate Agent Real Estate [ b]

Description:
Real Estate Agent is a mediator in real estate transactions. It provides the client with advice, negotiating and finalizing lease, sales and purchase contracts for an interested customer.
The Real Estate Agent should possess good communication and presentation skills. Also for this profession are required independent types, which have high stress control and time management, energetic and contributors to the group work.
With the training and experience that you will gain with us, we undertake the construction of your successful career in the Real Estate sector.

Qualifications and Skills

- Have work experience for sale on the ground, preferably candidates who have experience in Sales, Marketing or Call Center.
- Have completed high education
- The age of the candidates is preferably 25-35 years

A career with high monetary rewards, prestige and respect.

If you think you are the right candidate, then send a CV with your picture to the email address elvis.lekaj@dreamalbania.al

Please note that only candidates who will be selected for the interview will be contacted by us for the day place place of the interview.


Pagesa 300 Euro
Pozicioni Specialist Imobiliare (m/f) / Real Estate
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga Mine Peza, Tirana, Albania
Lexime 7179

DREAM Albania Real Estate / Agjensi Imobiliare

Ne mbeshtetje te rritjes se vazhdueshme te biznesit tone, ne kerkojme Specialist imobiliare (m/f) te motivuar per te mesuar dhe per t’iu dedikuar kesaj karriere. DREAM Albania Real Estate operon ne sektorin e Real Estate/Imobiliare qe nga viti 2008.

Pozicioni i punes: Specialist Imobiliare / Real Estate

Pershkrimi:
Specialisti Imobiliare eshte ndermjetesues ne transaksione per pronat e patundshme. Ai ofron per klientin keshillim, negocion dhe finalizon kontratat e qirase, shitjes dhe blerjes, per nje klient te interesuar.
Duhet te poseidoje aftesi te mira komunikimi dhe prezantimi.
Gjithashtu per kete profesion kerkohen tipa te pavarur, qe kane kontroll te larte te stresit dhe te menaxhimit te kohes, energjike dhe kontribues te punes ne grup.
Me trajnimet dhe eksperiencen qe ju do fitoni prane nesh, ne marrim persiper ndertimin e karrieres suaj te suksesshme ne sektorin Imobiliare (Real Estate).

Kualifikimet dhe Aftesite

- Te kete pervoje pune ne shitje ne terren, preferohen kandidate qe kane pervoje ne Sektorin e Shitjeve, marketingut ose Call center.
- Te kete perfunduar arsimin e larte


Pagesa me shperblime te larta monetare, rroge baze dhe komisione.

Nese mendoni qe jeni kandidati i duhur, atehere dergoni CV me fotografine tuaj ne adresen e emailit elvis.lekaj@dreamalbania.al

Kini parasysh qe vetem kandidatet qe do perzgjidhen per interviste, do te kontaktohen nga ne per diten / oren / vendin e intervistes.