Kerkohet Agjent Shitje (produkte Kozmetike) Tirane

Agjent Shitje.

Produkte Mireqenie Monacelli Italy, https://www.monacelliitaly.it/

Rroga neto (ne dore) = 30 000 leke (te reja) + 5 % nga shitjet.

Punohet nga e hena ne te premte 8 ore (orar zyrtar sipas kodit te punes.) E shtuna dhe e diela pushim.

Preferohet kandidat/e me njohuri te mira ne fushen e shitjes produkte kozmetike. Nuk eshte e nevojshme kualifikime te larta apo master. Njohuri te gjuhes italiane. Pas kalimit me sukses te periudhes 3 mujore rritje e rroges ne 40 000 leke.
Afati i fundit i aplikimit: 31/03/2019 11:57

Njoftime te Ngjashme