Gjumashi Perfekt TiraneDormeo eshte kthyer ne sinonim per nje gjume te mire e te shendetshem. Dormeo e ka filluar rrugetimin me nje dyshek dhe me kalimin e viteve ai eshte kthyer ne nje marke e cila ka me shume se 300 produkte te ndryshme. Ne krenohemi, pasi jemi perfeksionist kur behet fjale per gjumin. Per te festuar Diten Boterore te Gjumit (15 Mars), ne jemi duke kerkuar aplikanti per:

GJUMASHI DORMEO

Apliko tani >> http://links.dormeo.al/c/

Detyrat:
• Te njohe materialet, butesine dhe fortesine e produkteve te gjumit
• Te raportoje ne menyre perfekte eksperiencen e gjumit
• Te jap ide se si mund te permiresoje eksperiencen e gjumit
• Te jete i afte qe kur te zgjohet nga gjumi te raportoje ne menyre korrekte

Pagesa:

10.000 leke per 5 ore gjume

Eksperianca:
• Minimuni 18 vite eksperience gjumi
• I gatshem te fleje pa e kontrolluar dikush
• Levizjet e shumta duhet te evitohen
• Jane te gatshem te flene ne cdo ore te dites
• Personat qe kane probleme me gjumin nuk duhet te aplikojne

Pse duhet te zgjidhni DORMEO?

• Korrektesi ne pagesa
• Do te jeni pjese e nje ambjenti ideal pune
• Do te mesoni nga nje staf i cili e dashuron punen dhe punon per t’ju ofruar nje gjume te kendshem

Ne jemi duke kerkuar per persona te cilat jane te gatshem te na tregojne eksperiencat dhe zakonet e tyre rreth gjumit, dhe sa seriozisht e marrin gjumin.
Per me shume informacion dhe menyren e aplikimit vizitoni www.gjumashi.al

E rendesishme:

• VETEM apikantet e perzgjedhur do te kontaktohen.

Afati i fundit i aplikimit: 10/03/2019 13:57

Njoftime te Ngjashme