Shoppingtv - Ofron Punesim Per Asistente Zyre , Operatore Dhe Call Center Shqip Tirane

ShoppingTV - Ofron punesim per Asistente Zyre , Operatore dhe Call Center Shqip.

1.Me ose pa eksperience pune.
2.Full-Time ose Part Time.

Na kontaktoni per te lene nje takim ose paraqituni prane zyrave tona
- Orari i intervistave 10:30 - 11:00
- Nga e hena ne te premte
-Telefon: +
-Adresa: Rr: Rrapo Hekali, Perballe qendres Eleonore, Kodra e Diellit, TIRANE


Afati i fundit i aplikimit: 05/03/2019 14:19

Njoftime te Ngjashme