Kerkojme Pasticier/e__ Furre Buke & Pasticeri-extra Tirane

Kerkojme Pasticier/e me eksperience pune adresa ne Astir. Gjithashtu kerkojme shitese per furre buke / pasticeri me ose pa eksperience pune. Puna me turne : t1, 6me 2 dhe t2, 2 me 10. Adresa1: Astir prane kompleksit Molla. Adresa2: Laprake prane KMYse. Ju mirepresim!

Njoftime te Ngjashme