Doni Te Aplikoni Per Agjent Prane Agjensise Burda Group? Tirane

Doni te aplikoni per Agjent prane Agjensise Burda Group?
Po ju informoj rreth punes qe duhet te kryeni:
- Puna eshte ne terren, per mbledhje dhe grumbullim te pronave te patundeshme ne shitje dhe qira.
- Plotesimi I dokumentacionit per cdo prone sipas udhezimeve dhe trajnimit qe do te behet prane zyres sone.
- Marketimi I prones behet nga Agjensia pa kosto.
- Asistimi, shoqerimi dhe negocimimi me Klientin deri ne realizimin e nje kontrate.
- Ju mund te jeni Agjenti qe sillni pronen por dhe Agjenti qe sjell klientin, pagesa do te ralizohet ne cdo rast.
- Pagesa eshte ne baze Perqindje te larte per cdo kontrate te realizuar.
- Nga ju kerkohet puan na grup, aftesi te mira ne komunikim dhe njohuri te gjuhes se huaj.
Nese e shikoni me interes dhe keni besim se jeni nje Ndermjetesues I mire, jeni I/e mirepritur prane zyrave tona per nje interviste te shkurter.
Kontakto Orgeten.

Njoftime te Ngjashme