Shitese Kozmetike Tirane

Kerkohet Shitese ne dyqan Kozmetik profesional. Kandidatja me arsim profesional shkolle parukerie apo estetike apo make up perben plus. Njohja e gjuhes italiane , dhe komunikimi me rrjetet sociale e njohja e programeve baze kompjuterike perben avantazh .
Afati i fundit i aplikimit: 30/04/2019 21:17

Shitese Kozmetike 20190306_113221.png (Format Kb)

Njoftime te Ngjashme