Agjent Shitje Tirane

Dimesion eshte nje kompani konsultuese zbatuese ne fushen e menaxhimit te burimeve njerezore. Eksperienca 4 vjecare e stafit te saj ne sistemin e menaxhimit te Burimeve Njerezore eshte nje potencial ne sherbim te organizatave, kompanive, individeve me qellim permiresimin e vlerave dhe standarteve profesionale te tregut te punes dhe zhvillimit ne vend operon ne Shqiperi ne fushen e tregetimit te produkteve ushqimore,Dimesion po kerkon kandidate per pozicionin Agjent ShitjeshKualifikime/ Kerkesa :
-Te kete mbaraur arsimin e mesem, arsimi I larte perben avantazh.
-Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe te punoj ne grup.
-Te kete deshire te punoj ne terren.
-Te jete I motivuar per arritjen e rezultateve.
-Te disponoj patente te klasit B ( Patent e klasit C perben avantazh)


Dergoni CV ne email : Dimesion@europe.com


(vetem kandidatet e perzgjedhur do kontaktohen nepermjet numrit te telefonit per tu paraqitur tek zyrat tona)Njoftime te Ngjashme