Kerkohen Operatore Ne Call Center Tirane

Flet Gjermanisht? Italisht? Anglisht?

Ke aftesi te mira negociuse?

Bashkohu me skuadren tone dhe krijo nje mireqenie financiare.

Na kontakto ne 0698085155 ose dergo CV tende ne premiumservicestr@gmail.com

- ​Cfare kerkojme:​

Aftesi shume te mira zoterimi ne gjuhen gjermane/italiane/angleze

Aftesi per te mesuar dhe per t’u pershtatur;

Te jete ne gjendje per te punuar ne grup;

I gatshem per te punuar me kohe te plote;

Pervoja te meparshme ne telemarketing perbejne avantazh.

-Cfare Ofrojme:

Mjedis te kendshem pune: zyre komode dhe ambjent rinor;

Pagese shume te kenaqshme: page fikse e nje niveli te larte + bonus sipas performances;

Mbeshtetje profesionale nga koleget dhe eproret;

Program per permiresimin e vazhdueshem te njohurive profesionale;

Mundesi rritjeje profesionale;

Njoftime te Ngjashme