Kerkohet Shitese Tirane

Kerkohet shitese butiku.
Puna me turne 6 orareshe. Preferohet pa angazhime dhe e gateshme ti pergjigjet orareve te punes, te jete serioze dhe ne kerkim te nje pune afatgjate.
Paga 25 000 leke + 1% mbi shitjet personale + 1% mbi targetet.
Per intervista paraqituni ne dyqanin tone ne bllok Madison Avenue, rruga Sami Frasheri perball supermarket Xhangolli, ngjitur me lokalin Bardhe e Zi.
What's app 0698326744

Njoftime te Ngjashme