Kerkohet Asistent Personal Per Nje Biznesmen Amerikan. Tirane

Kerkohet asistent ekzekutiv

Kerkohet nje asistent per nje biznesmen amerikan ne Tirane.

Nje pronar I nje Call Center-I ka nevoje per nje asistent personal dhe ekzekutiv I cili duhet te ndihmoje ne biznes dhe gjithashtu edhe ne jeten e perditshme private .

Kandidati duhet te kete keto cilesi dhe aftesi :

1. Duhet te kete njohuri sesi funksionon nje Call Center ose nje agjensi marketingu;
2. Duhet te jete I besueshem;
3. Duhet te flase anglisht;

Paga per kete pozicion do te jete 400$ - 600$ ne muaj , ne varesi te performances .

Te interesuarit duhet te dergojne CV me foto ne livinghealthy60613@gmail.com.

Afati i fundit i aplikimit: 31/03/2019 16:16

Njoftime te Ngjashme