Kamarier Me Eksperience Tirane

Vinoteka Vena kerkon Kamarier me eksperience per turnin e mbremjes. Preferohet nje person i komunikueshem dhe qe te dije anglishten. Pagesa do jete e mire dhe mundesia unike per te mesuar shume per veren, pijet alkolike dhe sherbimin ne pergjithesi.
Tel

Njoftime te Ngjashme