Kerkohet Ndihmes Guzhinjer, Picajol Dhe Pjatalares Durres

Kerkohet ndihmes guzhinjer, picajol dhe Pjatalares ne Durres. Mund te garantohet dhe banimi prane vendit te punes. Per me shume informacione: 00355 692796316.

Njoftime te Ngjashme