Punetor Karburanti Durres

Ofroj pune si punetor ne nje pike karburanti. Preferohet me eksperience dhe te kete mundesi transporti deri tek pika e karburantit . Puna eshte me dy turne ( turni i pare 06:00- 18:00 dhe turni i dyte 18:00-06:00 ) . Punetoret punojne nje dite 12 ore dhe te nesermen e bejne pushim . Paga 30.000 leke ne muaj + siguracione . Te interesuarit te telefonojne ne 0695260756 .
Adresa : Autostrada Tirane - Durres , mbikalimi i Fllakes , perballe Delta Event ( tek Delta Hotel )

Njoftime te Ngjashme