'shpigel“ Sh.p.k - Njoftim Vende Te Lira Pune Tirane

"SHPIGEL" sh.p.k ofron vende te lira pune per keto specialitete : Specialiste dhe Ndihmes Specialiste, 1- Prodhimi & Instalimi per Profile Alumini , Dyer-Dritare-Fasade Alumini, 2- Xhama, 3- Fasada te Ventiluara
Tel-Mobil :
yllimerko@shpigelglass.al
Afati i fundit i aplikimit: 01/01/2020 22:09

Njoftime te Ngjashme