Bejd Group ofron vende te lira pune ne pozicionin e Agjentit Imobiliare Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 05/06/2020 13:42

Beyd Group Requires Office Assistant

We offer vacancies for Office Assistant.
Preferably you have a Bachelor degree.
It is preferable to know at least one foreign language.
It is preferable to know how to use Microsoft Office and Exel on average.
Send us your CV at our email address info@bejd.al.


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Agjent Imobiliar
Arsimi Bachelor
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Marko Bocari, Tirana, Albania
Lexime 3276

🏡Kandidadet duhet te plotesojne keto kritere:
🔸Te kene mbaruar arsimin e larte
🔸Perben avanatazh eksperienca ne shitje
🔸Perben avantazh njohja e te pakten nje gjuhe te huaj
🔸Te jete ambicioz, me deshire per te mesuar, dhe te arrije te punoje nen trysnine e perditshme te punes
🔸 Mosha mbi 24 vjec
🔴 Ofrojme rrog baze plus perqindie edhe bonus.