Kerkohet Kamarier- Ne Bregdet ( Kushte Optimale Pune) Himare

Kerkohet KAMARIER me eksperience ne pune ne fushen e Restoranteve, dhe me aftesi shume te mira menaxhuese dhe komunikuese. Duhet te kete Komunikim te mire ne gjuhen angleze dhe italiane! I afte te menaxhoj fluksin e madh te punes, dhe maredheniet me koleget!Kerkohet ne restorantin me me emer ne Himare, ndodhet ne qender te qytetit.
Kushtet e punes jane shume te mira.
Koleget e punes jane te gjithe profeioniste, dhe me integritet ne pune.
MBULOHET fjetja, dhe ushqimi ( mengjes dreke darke) !
Mbulohen Siguracionet!
Oraret e punes jane te favorshme: (me pushim mbas drekes)
Pagesa eshte nga me te mirat e zones!
Ka BONUSE ne pagese ne baze te punes dhe pergjegjesise!


Periudha e Punes: (Fillimi 1 MAJ -1 qershor) - (Mbarimi: 15- Shtator- 10 Tetor)Te interesuarit te kontaktojne VETEM ne Whats App
Afati i fundit i aplikimit: 10/06/2019 19:12

Njoftime te Ngjashme