Punesim Per Infermier/ Ne Gjermani Tirane

Punesim per infermiere/e ne Gjermani

Per klientet tane ne gjermani, jemi duke kerkuar infermiere.
Behet fjale per klinika spitalore ose qendra rehabilitimi.
Kushtet per punesim:
•diplome Bachelor/ Master
•njohje e gjuhes gjermane, min. niveli B1
•njohje shume e mire e teorise (teoria ka rendesi per ata qe nuk kane praktike)
•aftesi te pershtatjes ne situata te ndryshme dhe pergjegjshmeri ne veprim
•deshira per tu integruar ne Gjermani

Cfare ju ofrojme:
•mikepritje 1-javore ne spitalin ku supozohet te punoni e financuar nga institucioni perkates (1 jave prove, per te vertetuar veten dhe pse e meritoni ate vend pune)
•kontrate pune ne klinika spitalore te nje niveli te larte
•pagese mbi tarife
•ne mungese te eksperiences, ofrojme praktik 3-mujore
•asistim gjate shpernguljes ne gjermani, per ju dhe familjen tuaj (nese egziston partner/e apo femije)

Egnatia Consulting e prezanton veten ai nje ure lidhese ndermjet te arsimuareve shqiptare dhe tregut te punes gjerman. Ne I kushtojme shume rendesi mireqenies se kandidateve, prandaj edhe do te jemi gjate gjithe bashkpunimit ne cdo moment te gatshem per te plotesuar nevojat tuaja.

Te interesuareve ju kerkojme te aplikojne me CV e tyre ne egnatiaconsulting@yahoo.com
Gjithashtu mund te na kontaktoni edhe ne rrjetet tona sociale facebook dhe instagram @egnatiaconsulting

Njoftime te Ngjashme