Ofrojme vend pune per Magazinjer - furnitor (profili Termoteknik HVAC ) Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 24/06/2020 00:17

50,000 Leke

  • Ofrojme vend pune per Magazinjer - furnitor (profili Termoteknik HVAC )
  • Ofrojme vend pune per Magazinjer - furnitor (profili Termoteknik HVAC )
  • Ofrojme vend pune per Magazinjer - furnitor (profili Termoteknik HVAC )
  • Ofrojme vend pune per Magazinjer - furnitor (profili Termoteknik HVAC )
  • Ofrojme vend pune per Magazinjer - furnitor (profili Termoteknik HVAC )
  • Ofrojme vend pune per Magazinjer - furnitor (profili Termoteknik HVAC )

Offer Jobs for Warehouser - Supplier (HVAC Termotechnical Profile)

Our company needs to expand its business to:

1 - WAREHOUSE SUPPLIER


Minimum requirements:

- Having completed high school or high school, the advantage of knowing the Finance 5 program.
- Knowledge or experience in plumbing installations and materials and air conditioning systems.
- Have completed relevant qualification courses.
- To live in Tirana.
- Have a B class license and have experience in driving a van and have good knowledge of vehicles.
- Advantage is knowledge of English and Italian.

Age: preferably up to 40 years.

Interested persons should send a CV to the email address: tech1@comfort.al and a phone number, or contact us no. Phone: +355 (0) 682053311 at 8.00am - 5.00pm Monday to Saturday.


Pagesa 50,000 Leke
Pozicioni magazinjer - furnitor
Arsimi Gjimnaz
Mosha 30-40 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
Adresa Rruga Hoxha Tahsim, Tirana, Albania
Lexime 1913

Kompania jone per nevoja te zgjerimit te aktivitetit kerkon te punesoje:

1 - MAGAZINJER / FURNITOR


Kerkesat minimale:

- Te kete mbaruar shkollen e mesme ose te larte, avantazh te njohe programin Financa 5.
- Te njohe ose te kete ekperience ne instalimet dhe materialet hidraulike dhe sistemet e kondicionim - ngrohjes.
- Te kete kryer kurse kualifikimi perkatese.
- Te banoje ne Tirane.
- Te kete patente kl.B dhe te kete eksperience me drejtimin e furgonit si dhe njohuri te mira te automjeteve.
- Avantazh eshte njohja e anglishtes dhe italishtes.

Mosha: preferohet deri ne 40 vjec.

Personat e interesuar te dergojne CV ne adresen email : tech1@comfort.al dhe nje numer telefoni, ose te kontaktoje me nr. e telefonit: +355 (0) ne orarin 8.00 - 17.00 a.m. nga e hena deri te shtunen.
Afati i fundit i aplikimit: 01/02/2020 23:26