Future Home Real Estate, kerkon Konsulent Imobilar Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 15/09/2019 11:29

Future Home Real Estate, requires Imobilar Consultant

Still unworked
Are you well-spoken and possessing high confidence
Will you leave the monotone office sedentary jobs
This is your Chance! Not all of us!
We are Hiring !!
Send CV Curtains:
Email: info@futurehomepriorityplus.al
Tel: +355698971145
Apply: http: futurehome.al apply
Future Home Real Estate, the largest Albanian Immovable Property Mediation Company, wants to expand its staff with colleagues who love the job and like new challenges.
Qualifications and Skills:
• Have completed high education.
• To know foreign language.
• Learn to use basic computer programs.
• Age of candidates is preferred to be over 23 years old.
• Energetic and ambitious.
• Good communication and presentation skills.


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Konsulent Imobilar
Arsimi Bachelor
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Liqeni i thate/Kopshti botanik
Adresa Rruga Liqeni i Thate, Tirana, Albania
Lexime 2300

Ende i pa pune?
Flet mire dhe zoteron konfidence te larte?
Do te largohesh nga punet sedentare te zyrave monotone?
Kjo eshte mundesia Jote! Jo e te gjitheve!
We are Hiring!!
Dergo CV tende:
Email: info@futurehomepriorityplus.al
Tel: +
Aplikoni : http://futurehome.al/apply
Future Home Real Estate,Kompania me e madhe Shqiptare e Ndermjetesimit Te Pasurive Te Paluajtshme kerkon te zgjeroje stafin e saj me kolege qe e duan punen dhe pelqejne sfidat e reja.
Kualifikimet dhe Aftesite:
• Te kete perfunduar arsimin e larte.
• Te dije gjuhe te huaj.
• Te dije te perdore programet baze te kompjuterit.
• Mosha e kandidateve preferohet te jete mbi 23 vjec.
• Energjik/e dhe ambicioz/e.
• Aftesi te mira komunikimi dhe prezantimi.
Afati i fundit i aplikimit: 17/05/2019 11:57