Konsulent Imobiliar Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 17/02/2020 12:11

3,000 Euro

  • Konsulent Imobiliar

Consultant Imobiliar

Century 21 CPM is your art opportunity to pave the way to a new and successful career. C21 Cpm is the right address where you will find professionalism, responsibility and dedication. Our great love for our profession means that you will find a warm, positive and collaborative environment, correct staff with ethical work and satisfying wages You are looking for a job, but you are not finding yourself then
Apply Now !!!
The criteria required are:

• Being energetic
• Be laughable
• You are professional
• Know foreign language (English Italian)
• You have completed high education (architecture, engineering, economics, law)
• Age of candidates to be over 25 years old

Send your CV now to the email address infocpm@c21.al or for more information contact us now at 0672021575.
Street "Nikolla Tupe" Nd. 3 Kati 6, 1001 Tirana, Albania


Pagesa 3,000 Euro
Pozicioni Kosulent Imobiliar
Arsimi Bachelor
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Don Bosko
Adresa Don Bosco, Tirana, Albania
Lexime 7516

Cilat jane benefitet e te punuarit Agjent Imobiliar?
Te jesh agjent nuk eshte vetem arsyeja e te qenit shef I vetes tende , por potenciali I punes qe te rrit cdo dite. Si nje Konsulent Imobiliar ju vendosni orarin tuaj te punes, zhvilloni nje database te klientit dhe Century 21 CPM eshte aty me ty per te rritur biznesin tuaj. Me strukturen tone konkurruese te komisionit dhe mundesite e bonusit, paketes se trajnimit suportit te zyres - nuk ka kufi per ate qe mund te fitoni.


Kush Jemi Ne :

Zyra eshte pjese e Century 21 Albania, kompani me pervoje 10 vjecare ne tregun e pasurive te paluajtshme ne Ballkan. Century 21 CPM u krijua ne Dhjetor te vitit 2013 me misionin per te qene nje partner i besueshem per klientet tane duke krijuar marredhenie afatgjata te bazuara ne besim, respekt dhe sinqeritet. Ne fund te vitit 2018 u hapen dhe 2 zyra te reja.

Rreth Punes:

C21 CPM eshte adresa e duhur ku do te gjeni profesionalizem,pergjegjesi dhe perkushtim. Dashuria e madhe qe kemi per profesionin tone sjelle qe ju te gjeni nje ambjent te ngrohte pozitiv dhe bashkepunues, staf korrekt me etike pune. Century 21 CPM eshte mundesia juaj e arte ku do tju hapi rrugen drejt nje kariere te re dhe te suksesshme.

Kerkesat ndaj te punesuarit jane :

Te kete aftesi komunikuese
Te kete aftesi negociuese
Te kete fryme bashkepunimi
Te keni mbaruar arsimin e larte ( arkitekture, inxhinieri, ekonomik, juridik)
Mosha e kandidateve te jete mbi 25 vjec

Dergoni CV tuaj tani ne adresen e Email-it infocpm@c21.al ose per me shume informacion kontaktoni tani ne nr e telefonit .
Afati i fundit i aplikimit: 15/03/2020 12:04