Kerkohet Drejtuese Teknike dhe Farmaciste Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 26/04/2019 20:56


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Farmaciste
Arsimi Master
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Pjeter Bogdani, Tirana, Albania
Lexime 258

Standart Tirane, ofroj vend pune Farmaciste
Ofrohen pozicionet e punes DREJTUESE TEKNIKE (f) dhe FARMACISTE (f)
per nje klinike italiane me eksperience ne sektorin e dermo-kozmetikes / farmaci ne Tirane.

Kerkohen kandidate :

- Serioze dhe me integritet ne pune
- Te kene deshire te punojne ne grup
- Te kene njohuri te gjuhes italiane

Ofrohen :

- Kushte shume te mira pune
- Page konkuruese

Dergoni Cv tuaj ne adresen e meposhtme te emailit : gvzs.pa@hotmail.com
Kandidatet e perzgjedhur do te merren ne telefon.

Adresa: Rruga "Pjeter Bogdani " , Tirane
Tel :


Afati i fundit i aplikimit: 10/05/2019 19:22