Mundesi Punesimi ne Kompanite me te mira te Arkitektures Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 01/06/2020 19:45

2,000 Euro

  • Mundesi Punesimi ne Kompanite me te mira te Arkitektures

Two bedroom apartment for sale near Kodra e Diellit, 116.000 Euro

White Trend Street, 50 m from Kodra e Diellit Residence,
Sell Apartment 2 + 1, 106 m2, 2nd floor with elevator. Living Room, 2 Bedrooms, 2 Bathrooms, 1 Balcony, Furnished. Quiet environment. Price 116.000 Euro, negotiable. With Mortgages.
Tel. 069 77 63 141 - Albaprona


Pagesa 2,000 Euro
Pozicioni Pozicione te ndryshme
Arsimi Master
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Tjeter zone
Adresa Tirana, Albania
Lexime 24310

Mundesi Punesimi ne Kompanite me te mira Nderkombetare te Arkitektures
Jobcontact Albania eshte nje Team qe ndihmon profesionistet shqiptare te punesohen ne kompanite me te mira nderkombetare.

Oferta dhe Vende Pune per IT, Arkitekte, Inxhiniere, Profesioniste te Sherbimeve Financiare, dhe Sektorit Energjitik.

Sherbimi jone konsiston ne ndertimin e Strategjise se Punesimit , pergatitjen e CV-se dhe Cover Letter profesionale dhe te personalizuar, per cdo Kompani ku aplikohet, dhe dergimin e kerkeses ne te pakten 50 kompani nderkombetare te profesionit tuaj.
Gjithashtu ofrojme kurse parapergatitore per punesim, te personalizuara per sektore dhe kerkesa specifike.

Ofrojme Asistence te Specializuar per :

Pergatitje te CV ,
Cover Letter Profesionale
Kurse Upskilling
Intervistat
Vizen
Plotesimin e Dokumentave

Dergoni e-mailin tuaj prezantues ne: jobcontact.al@gmail.com

Afati i fundit i aplikimit: //12 :