Kerkojme Laborant/e Analizash Tirane

Kerkojme te punesojme laborant/e analzash ne laborator Elit prane spitalit pediatrik QSUT. Preferohet me licence te ushtrimit te profesionit dhe me licence pune.Rroga e kenaqeshme.

Njoftime te Ngjashme