Vend Pune per Assistente/Sekretare Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 13/05/2019 12:18


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Asistente
Arsimi Profesionale
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
Adresa Klinika Dentare “Smile” Dr Mirela Gjoni, Rruga Fadil Rada
Lexime 848

Kerkohet person per ne sekretari ne klinike dentare. Preferohet te jete asistente dentare, laburante ose infermiere. Duhet te dije te perdori kompjuterin dhe gjuha e huaj eshte e preferueshme. Puna eshte me orar te caktuar 10:00-19:00. Na kontaktoni ne numrin ose email lubonjai@yahoo.com/drmirelagjoni@yahoo.com