Kimist Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 25/10/2019 12:32


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Kimist
Arsimi Master
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Shefqet Musaraj, Tirana, Albania
Lexime 761

Kandidati ideal (Mashkull) duhet te plotesoje keto kushte:

1. Te kete njohuri shume te mira mbi procedurat e prokurimit publik ne fushen e kimise & pajisjeve laboratorike. (Avantazhi kryesor).
2. Te perfaqesoje interesin me te larte te kompanise ne marredhenie me Institucionet Shteterore dhe private.
3. Te kete aftesi shume te mira menaxheriale.
4. Te jete bashkepunues dhe nderveprues me koleget me synim arritjen dhe permbushjen e objektivave dhe pergjegjesive qe i ngarkohen duke u pershtatur me dinamiken dhe ritmin e punes.
5. Te kete njohuri shume te mira ne programet baze te kompjuterit (Paketa Office).
6. Te kete njohuri shume te mira te gjuhes Angleze. (Shume e rendesishme)
7.Te zoteroje patente makine. (Shume e rendesishme)


Te interesuarit qe plotesojne kriteret e mesiperme, mund te dergojne Curriculum Vitae, Kopje te Diplomes Bachelor dhe Master Shkencor dhe Listes se notave ne adresen:almedicalshpk@gmail.com

Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas rregullave per Mbrojtjen e te Dhenave Personale.

Do te kontaktohen per interviste vetem kandidatet e perzgjedhur