PARUKERI ESTETIKE 'FANTASTIK' Kerkon te punesoje Estetiste per Thonj Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 07/04/2020 13:46

AESTHETIC PARKING 'FANTASTIC' Looks to hire Esthetician for Nails

AESTHETIC PARKER "FANTASTIC" Seek to work aesthetic in the nail field is good for knowing and combing. Working hours: 11 00 - 19 00. Satisfactory salary + sig. social services. Address: Rr. "Myslym Shyri", (between Vodafone and T-mobile), by EHW, 20m from the center, floor I, by the side of the street.


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni estetiste
Arsimi Profesionale
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Rruga Myslym Shyri, Tirana, Albania
Lexime 2849

PARUKERI ESTETIKE "FANTASTIK" Kerkon te punesoje estetiste ne fushen e thonjeve eshte mire te dije dhe krehjet.Orari punes: 11/00 – 19/00. Paga e kenaqshme + sig. shoqerore.Adresa: Rr. "Myslym Shyri", (midis Vodafonit dhe T-mobile), nga EHW-ja, 20m per nga qendra, kati I, buze rruge.
Afati i fundit i aplikimit: 20/12/2023 08:54