Future Home Real Estate, kerkon Konsulent Imobilar. Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 19/08/2019 12:01

Future Home Real Estate, requires Imobilar Consultant.

Apply now to become a part of the largest Albanian Property Company.
Still unworked
Are you well-spoken and possessing high confidence
Will you leave the monotone office sedentary jobs
This is your Chance! Not all of us!
We are Hiring !!
Send CV Curtains:
priority@futurehome.al
Qualifications and Skills:
• Have completed high education.
• To know foreign language.
• Learn to use basic computer programs.
• Age of candidates is preferred to be over 25 years old.
• Energetic and ambitious.
• Good communication and presentation skills.
If you think you are the right candidate, then send your CV to our email address: priority@futurehome.al


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Konsulent Imobilar
Arsimi Bachelor
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Komuna e Parisit, Tirana, Albania
Lexime 423

Aplikoni tani per t'u bere pjese e Kompanise Imobiliare me te madhe Shqiptar.
Ende i pa pune?
Flet mire dhe zoteron konfidence te larte?
Do te largohesh nga punet sedentare te zyrave monotone?
Kjo eshte mundesia Jote! Jo e te gjitheve!
We are Hiring!!
Dergo CV tende:
priority@futurehome.al
Kualifikimet dhe Aftesite:
• Te kete perfunduar arsimin e larte.
• Te dije gjuhe te huaj.
• Te dije te perdore programet baze te kompjuterit.
• Mosha e kandidateve preferohet te jete mbi 25 vjec.
• Energjik/e dhe ambicioz/e.
• Aftesi te mira komunikimi dhe prezantimi.
Nese mendoni qe jeni kandidati i duhur, atehere dergoni CV ne adresen tone te Emailit: priority@futurehome.al