Mundesi punesimi - Agjent Page+Bonus Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 12/09/2019 13:18

30,000 Leke

  • Mundesi punesimi - Agjent Page+Bonus

Employment Opportunities - Page + Bonus Agent

Would you like to apply for an Agent at our Agency

The reward is Salary + Bonus

All interested to send CV:
Email: info@realinvest.al
Tel: +35542 202 774

I'm informing you about the work you need to do:

- Work is in the field, for the collection and collection of real estate for sale and rent.

- Completion of documentation for each property according to the instructions and training to be done at our office.

- Property marketing

- Assisting, associating and negotiating with the Client until a contract is concluded.


- The training and assistance needed will be provided by the Agency and field and office agents.

- You are required to work in a team, good communication skills

If you find it interesting and you are confident that you are a good Mediator, you are welcome to our office for a short interview.


Pagesa 30,000 Leke
Pozicioni Agjent/e
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Rruga Him Kolli, Tirana, Albania
Lexime 2406
Mundesi punesimi - Agjent Page+Bonus kerkohet-agjent-imobiliar.png (Format png) |

Doni te aplikoni per Agjent prane Agjensise tone?

Shperblimi eshte Rroge + Bonus

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV:
Email: info@realinvest.al
Tel: +

Po ju informoj rreth punes qe duhet te kryeni:

- Puna eshte ne terren, per mbledhje dhe grumbullim te pronave te patundeshme ne shitje dhe qira.

- Plotesimi I dokumentacionit per cdo prone sipas udhezimeve dhe trajnimit qe do te behet prane zyres sone.

- Marketimi I prones

- Asistimi, shoqerimi dhe negocimimi me Klientin deri ne realizimin e nje kontrate.


- Trajnimi dhe asistenca e nevojshme do tju jepet nga Agjencia dhe agjentet ne terren dhe zyre.

- Nga ju kerkohet puna ne grup, aftesi te mira ne komunikim

Nese e shikoni me interes dhe keni besim se jeni nje Ndermjetesues I mire, jeni I/e mirepritur prane zyrave tona per nje interviste te shkurter.
Afati i fundit i aplikimit: 01/01/2020 12:41