Kerkojm operator ne Gjuhen Gjermane Spanjolle dhe Italiane Angleze me dhe pa Eksperience pune rroga baze plus Bonuse Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 24/10/2019 06:00

5,000 Euro

 • Kerkojm operator ne Gjuhen Gjermane Spanjolle dhe Italiane  Angleze me dhe pa Eksperience pune rroga baze plus Bonuse

Looking for operator in German Spanish Italian Capotavola Retention Aperture

Callcenter Tirana

Required Operator in German, Spanish, Italian.

Have Work Experience

Very good working conditions

Free Retention, Aperture, Broker.

For more info Contact us at: 0692750256

Email: Rekrutime.tirane@gmail.com


Pagesa 5,000 Euro
Pozicioni Operator
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania
Lexime 21095
Kerkojm operator ne Gjuhen Gjermane Spanjolle dhe Italiane  Angleze me dhe pa Eksperience pune rroga baze plus Bonuse 146238c73adfd5030c2c08deac27ffe5.png (Format png) |

Callcenter Tirana

Kerkohen 50 Operator ne Gjuhen Gjermane, Spanjolle italiane

Te ken Eksperienc Pune

Kushtet e punes shume te mira

Vende t Lira Retention,Apertura, Broker.

Per me shum info Kontaktoni ne Nr :

Email:Rekrutime.tirane@gmail.com
Afati i fundit i aplikimit: 20/12/2020 10:38