Mesuese Frengjishte ne Zvicer Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 13/09/2019 14:25

50 Euro

  • Mesuese Frengjishte ne Zvicer

French teacher in Switzerland

I am looking for a French teacher in Switzerland for a period of 3 months. Very satisfying salary.

The teacher has the following criteria:
- Be retired or unemployed (Age 35-55 preferred)
- Have years of experience in language teaching
- Not be influenced by the family for her 3 month leave
- Not have any health problems


Our conditions are:
- Paid plane tickets
- Food and sleep are included in the teacher's salary
- Bedroom tailored for you

Interested parties should contact us on +41 78 342 1833

Thank you


Pagesa 50 Euro
Pozicioni Mesuese
Arsimi Profesionale
Mosha 40-50 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Ismail Qemali, Tirana, Albanien
Lexime 532

Kerkoj nje mesuese (femer) Frengjishte ne Zvicer per nje periudhe 3 mujore. Paga teper e kenaqshme.

Mesuesja te kete keto kritere:
- Te jete ne pension ose e papune (Preferohet mosha 35-55)
- Te kete vite eksperience ne mesimdhenien e gjuhes
- Te mos jete e ndikuar nga familja per largimin e saj 3 mujor
- Te mos kete probleme shendetesore


Kushtet tona jane:
- Bilete avioni e paguar
- Ushqimi dhe fjeta jane te perfshira ne pagen e mesueses
- Dhome gjumi e pershtatur per ju

Te interesuarat te kontaktojne ne numrin +

Faleminderit