Kerkojme Shofer Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 13/09/2019 14:25

Looking for a Driver

The company Electro-Dynamik shpk (Toplines) seeks to hire a bus driver on the Tirana-Shkoder line and vice versa
the driver must have a driving license (Group D license) and be 40-50 years old. For further details, contact us on 0695100012 or call our office at Zogu I Pari Boulevard, in front of the Ministry of Justice.


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni shofer
Arsimi Gjimnaz
Mosha 40-50 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa bulevardi zogu i pare
Lexime 610

Kompania Electro-Dynamik shpk (Toplines) kerkon te ounesoje nje shofer per drejtim autobuzi ne linjen Tirane -Shkoder dhe anasjelltas
shoferi duhet te jete i pajisur me leje drejtimi (patente e grupit D) si dhe te jete 40-50 vjec. Per hollesira te metejshme kontaktoni ne numrin e telefonit ose paraqituni prane zyrave tona me adrese bulevardi Zogu i Pare, perballe Ministrise se Drejtesise
Afati i fundit i aplikimit: 15/09/2019 16:03